Залишити заявку

Роман Марченко про відкриття офісу в Дніпропетровську

Дата новини: 12 лютого 2014

Роман Марченко, старший партнер ЮФ «Ілляшев та Партнери»

Відкриття офісу в Дніпропетровську стало частиною комплексної стратегії розвитку бізнесу ЮФ «Ілляшев та Партнери». Відкриття нового офісу фірми покликане спростити робочі процеси і комунікації з вже існуючими клієнтами з центральних регіонів та зміцнити контакти з потенційними.

«Безумовно, за масштабами дніпропетровський офіс, як і раніше відкритий харківський, не порівняти з київським, але ми розглядаємо відкриття нового офісу в першу чергу з точки зору просування наших послуг та зручності наших клієнтів. Керувати наданням послуг на півдні України об’єктивно зручніше з Дніпропетровська. При цьому ми розцінюємо це починання як однозначно прибуткове»,- розповів Роман Марченко, старший партнер ЮФ «Ілляшев та Партнери».

«З урахуванням регіонального дисконту наші ставки є цілком конкурентоспроможними у порівнянні зі ставками місцевих юридичних фірм. Ми впевнені, що зможемо зайняти в Дніпропетровську свою нішу і, у тому числі, проекти місцевих клієнтів. Наприклад, однією з наших спеціалізацій є судова практика. Тепер ми здатні супроводжувати проект на всіх стадіях безперервно, однією командою. Для клієнтів це буде суттєвою економією», – зазначив старший партнер ЮФ «Ілляшев та Партнери».

За словами Р. Марченка, перед дніпропетровським офісом стоїть задача залучення клієнтів, і для цього йому надано достатню автономію в переговорах. «Ми розраховуємо, що це буде дорога з двостороннім рухом – наші існуючі клієнти зможуть скористатися перевагами дніпропетровського офісу, а нові клієнти, знаючи що «Ілляшев та Партнери» має три офіси, оберуть нас у тому числі завдяки фактору географічної зручності», – зазначив він. Роман Марченко впевнений, що вже існуючі партнерські відносини з кращими зарубіжними юрфірмами дозволяють забезпечити високоякісну правову підтримку клієнтів фірми за кордоном.

_______________________
Автор Олексій НАСАДЮК
«Юридична практика»