Залишити заявку

«Ілляшев та Партнери» входить до трійки кращих юридичних фірм України

Дата новини: 2 грудня 2019

Юридична фірма «Ілляшев та Партнери» посіла третє місце у Всеукраїнському рейтингу «50 провідних юридичних фірм України 2019».

З командою 50 адвокатів і юристів у 7 офісах в Україні, Росії та Естонії, ЮФ «Ілляшев та Партнери» займає лідируючі місця серед юридичних фірм України за кількістю юристів, доходами і показниками фінансової ефективності.

«Ілляшев та Партнери» – лідери у судовій практиці по кількості судових і арбітражних спорів: у 2019 році фірма супроводжувала 10 з 30 найбільших публічних судових і арбітражних спорів року. Проекти фірми увійшли в списки найбільших публічних спорів у сфері оподаткування та найбільших публічних угод.

Про дослідження
Всеукраїнська дослідницька програма «50 провідних юридичних фірм України 2019» проведена видавництвом «Юридична практика».
Юрфірми-лідери ринку визначаються за рядом встановлених критеріїв: кількості юристів, прибутковості, складності супроводжуваних ними угод і судових спорів, фінансовій ефективності. Всі показники зводяться воєдино за допомогою зважених коефіцієнтів. Співвідношення коефіцієнтів підібране таким чином, щоб найбільш природно інтегрувати в підсумковій таблиці фінансові показники юридичної фірми, масштабність її практик і професійну репутацію.