Залишити заявку

Chambers Europe 2014 рекомендує «Ілляшев та Партнери»

Дата новини: 19 травня 2014

За результатами дослідження Chambers Europe 2014 «Ілляшев та Партнери» є однією з кращих юридичних фірм в Україні у сфері вирішення спорів, трудового права, енергетики та природних ресурсів, інтелектуальної власності та оподаткування.

Врегулювання спорів
Чим відомий колектив: фірма стала відомою завдяки судовій практиці, зокрема, представництву інтересів крупних міжнародних банків. Крім того, фірма представляє клієнтів в арбітражах.
Вибрані відгуки клієнтів: «Це одна з провідних юридичних фірм в галузі судової практики».
Найважливіші проекти: представництво ТМ «Свіспан» та ЛК «Інтерплит Надвірна» у спорі з Антимонопольним комітетом України.
Ключові фігури:
Роман Марченко – представляє інтереси клієнтів в судах (у т.ч. в арбітражних). Клієнти цінують його за «оперативність у досягненні результатів» і вважають «надзвичайно надійним»
Михайло Ілляшев – провідний експерт у врегулюванні спорів, відомий адвокат. За словами клієнтів, він «націлений на результат» і має багатий досвід.
Найбільші клієнти: Ely Lilly, ВАТ ФСК «Море», ПАТ КБ «Надра», ПАТ «ПроКредит Банк».

Трудове право
Чим відомий колектив: фірма має міцну репутацію в галузі трудових спорів та представляє інтереси клієнтів з питань, що стосуються трудових договорів, допомог і пільг, отримання дозволів на працевлаштування, скорочення працівників. Фірма консультує низку іноземних юридичних компаній з питань місцевого законодавства.
Вибрані відгуки клієнтів: «Юристи фірми знають наш бізнес, і їх робота безперечно вартує своїх грошей. В активі фірми безліч успішних угод та виграних спорів, що свідчить про її багатий досвід. Для нас це серйозна перевага».
Найважливіші проекти: консультування «Czech Airlines» з цілої низки питань у галузі трудового права; представництво інтересів ДП «Антонов» в судових спорах з колишніми працівниками.
Ключові фігури:
Михайло Ілляшев – очолює колектив і є основною контактною особою.
Найбільші клієнти: ТОВ «МЕТРО Кеш Енд Керрі Україна», ПАТ КБ «Надра», ПАТ «Банк Національний Кредит», ПАТ «ПроКредит Банк», Світовий банк.

Енергетична галузь та природні ресурси
Чим відомий колектив: представництво інтересів клієнтів в нафтогазовій та гірничодобувній галузі, а також у галузі відновлюваних джерел енергії з широкого кола питань, зокрема, отримання дозволів антимонопольного комітету, проекти в галузі енергетики та видобутку; завдяки професіоналізму у врегулюванні спорів фірма рекомендована для представництва в судах з енергетичних питань.
Вибрані відгуки клієнтів: «Респектабельна фірма, в якій енергетична галузь є однією з ключових спеціалізацій».
Найважливіші проекти: представництво інтересів ЗАТ «Укргаз-Енерго» у спорах з державними органами, у тому числі з Міністерством палива та енергетики, Міністерством фінансів та Міністерством юстиції України.
Ключові фігури:
Основними контактними особами в цій спеціалізації є Михайло Ілляшев та Роман Марченко.
Найбільші клієнти: ПАТ «АЕС Київобленерго», ПАТ «АЕС Рівнеобленерго», ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», «Блек Айрон», «Глобал Карбон», «Холтек Інтернешнл».

Інтелектуальна власність
Чим відомий колектив: фірма стала відомою завдяки виграним справам в галузі інтелектуальної власності, злиттів і поглинань; фірма супроводжувала низку резонансних угод за участі фармацевтичних компаній; фірма надає послуги з отримання ліцензій, проведення перевірок в галузі інтелектуальної власності, патентних досліджень і пошуків, досліджень товарних знаків.
Найважливіші проекти: представництво інтересів компанії «Мегаінфарм» з питань захисту прав інтелектуальної власності; представництво інтересів компанії «Нікомед» в суді з питань товарних знаків.
Ключові фігури:
Ірина Кириченко – досвідчений адвокат зі спеціалізацією у фармацевтичній галузі, зареєстрований патентний повірений.
Найбільші клієнти: компанії «Мітек», «С. Олівер», Ely Lilly, «Лундбек».

Оподаткування
Чим відомий колектив: оскільки «Ілляшев та Партнери» є однією з найкращих фірм в Україні з представництва в судах, більша частина роботи в галузі оподаткування пов’язана саме з судовими спорами.
Вибрані відгуки клієнтів: «Надійна фірма з творчим підходом та орієнтацією на клієнта»
Найважливіші проекти: представництво інтересів ТОВ «МЕТРО Кеш Енд Керрі Україна» у низці спорів з податковими органами.
Ключові фігури:
Максим Копейчиков – керівник напряму і основна контактна особа.

Chambers Europe – спеціалізований юридичний довідник, який з 1999 року видається компанією Chambers & Partners. Видання проводить дослідження юридичної професії, відзначає провідних юристів та юридичні фірми, інтерв’юючи тисячі юристів та їхніх клієнтів. Запорукою репутації довідника є незалежність та об’єктивність досліджень. Довідник по Європі надає ґрунтовний аналіз юридичних ринків в 51 юрисдикції.