Залишити заявку

«Антонов» виграв велику судову справу в Російській Федерації

Дата новини: 28 липня 2016

Юридична фірма «Ілляшев та Партнери» успішно захистила інтереси Державного підприємства «Антонов» в судовому спорі з ВАТ «Авіакор – авіаційний завод» в Арбітражному суді Самарської області у справі про виплату винагороди (роялті) за використання товарного знака під час виробництва і реалізації літаків.

«Рішенням суду від 4 липня 2016 р. позовні вимоги ДП «Антонов» на суму понад 2,9 млн дол. США були задоволені і підлягають стягненню на користь нашого Клієнта», − прокоментував справу старший партнер ЮФ «Ілляшев та Партнери» Роман Марченко.

За словами Володимира Захарова, керівника Московського офісу ЮФ «Ілляшев та Партнери», який супроводжує справу, зважаючи на відсутність великої практики розгляду подібних спорів російськими судами, боротьба за те, щоб переконати суддів у правоті клієнта, була досить тривалою і складною. «Судове засідання було закритим з огляду на те, що предмет розгляду безпосередньо пов’язаний з комерційною таємницею сторін, що беруть участь у справі», − зазначив Володимир Захаров.