Залишити заявку

Юридична фірма «Ілляшев та Партнери» рекомендована міжнародним довідником The Legal 500 – EMEA 2010 у сфері банківського, фінансового права та ринків капіталу

Дата новини: 20 травня 2010

Міжнародний юридичний довідник The Legal 500 – EMEA 2010, який щорічно надає рекомендації провідним юридичним фірмам, рекомендує юридичну фірму «Ілляшев та Партнери» у сфері банківського, фінансового права та ринків капіталу для роботи в Україні.

Даний рейтинг ґрунтується на результатах численних інтерв’ю з клієнтами юридичної фірми, а також із провідними гравцями як на національному, так і на міжнародному ринку юридичних послуг.

«Ключовими клієнтами юридичної фірми «Ілляшев та Партнери» є АТ «БТА Банк» (Казахстан), а також ВАТ «КБ «Надра» та ЗАТ «ПроКредит Банк». Максим Копейчиков, партнер фірми, який очолює практику, відзначений як «надзвичайно сильний у вирішенні спорів з питань банківського права та реструктуризації».

Протягом минулого року адвокати юридичної фірми «Ілляшев та Партнери» супроводжували понад 500 судових процесів і представляли інтереси більш ніж 350 українських та зарубіжних компаній. Декілька останніх років ЮФ «Ілляшев та Партнери» входить до переліку юридичних фірм, рекомендованих міжнародними рейтингами, а саме: Chambers Europe, IFLR 1000, PLC Which Lawyer?, Who’s Who Legal: CIS 2010.