Залишити заявку

Світовий банк подякував юристам ЮФ «Ілляшев та Партнери» за співпрацю

Дата новини: 11 червня 2013

Партнер Максим Копейчиков і юрист Валерія Гудій отримали почесну грамоту від Світового банку (The World Bank) і Міжнародної фінансової корпорації (International Finance Corporation) за участь у підготовці міжнародного видання Doing Business 2013 — Smarter Regulations for Small and Medium-Size Enteiprises.

Це видання є десятим у серії щорічних звітів, в яких досліджуються об’єктивні норми регулювання процесу ведення бізнесу та їх виконання. Провідні юристи ЮФ «Ілляшев та Партнери» беруть активну участь у підготовці Doing Business протягом кількох років. Їх роботу оцінив Аугусто Лопес-Кларос, директор Департаменту глобальних індикаторів та аналізу Світового Банку: «Ваш внесок важливий для забезпечення якості та своєчасного надання даних для підготовки доповідей Doing Business. Ми будемо дуже раді подальшій співпраці з Вами в цьому проекті».

Doing Business – всесвітньо відоме видання, яке щорічно випускає Світовий банк і Міжнародна фінансова корпорація. Проект, реалізація якого почалася у 2002 році, присвячений діяльності малих і середніх національних підприємств та оцінці нормативних актів, що регулюють їх діяльність упродовж всього життєвого циклу. У доповіді викладено рейтинг 183 країн за ключовими аспектами нормативно-правового регулювання підприємницької діяльності для національних компаній.

Ознайомитися зі звітом можна тут.