Залишити заявку

Вадим Кізленко виступив на IV Форумі з реструктуризації та банкрутства

Дата новини: 18 квітня 2019

Вадим Кізленко, радник, адвокат, арбітражний керуючий ЮФ «Ілляшев та Партнери», виступив з доповіддю «Нові можливості арбітражних керуючих» на IV Форумі з реструктуризації та банкрутства, який відбувся 17 квітня 2019 року в Києві.

У своєму виступі Вадим Кізленко висвітлив нововведення Кодексу України з процедури банкрутства в частині банкрутства фізичних осіб, який вступить в силу до кінця 2019 року. «Банкрутство юридичних і фізичних осіб проходитиме за обов’язковою участю арбітражного керуючого, від професіоналізму та кваліфікації якого залежатиме результат процедури банкрутства для кредитора, боржника та інших учасників справи», – зазначив Вадим Кізленко.

Учасники сесії обговорили новий інститут банкрутства фізичних осіб, вплив проблемної заборгованості й банкрутства на банківський сектор та економіку України в цілому, труднощі, що виникають у процесі фінансової реструктуризації підприємств, а також питання неплатоспроможності в держсекторі економіки.

IV форум з реструктуризації і банкрутства – спеціалізований щорічний захід, розрахований на адвокатів, арбітражний керуючих, представників державних органів для обговорення нововведень і проблем у сфері реструктуризації та банкрутства.