Залишити заявку

The Legal 500 – EMEA 2011 рекомендує юридичну фірму «Ілляшев та Партнери»

Дата новини: 14 квітня 2011

За результатами незалежного дослідження міжнародного довідника The Legal 500 – EMEA 2011 юридична фірма «Ілляшев та Партнери» рекомендована як одна з найкращих в Україні у сфері вирішення спорів, нерухомості та будівництва, оподаткування, корпоративного права, а також у сфері банківського, фінансового права та ринків капіталу.

Як зазначено у The Legal 500 – EMEA 2011, керуючий партнер ЮФ «Ілляшев та Партнери» Михайло Ілляшев та старший партнер Роман Марченко відзначені у сфері корпоративного права для роботи в Україні. Державне підприємство «Антонов» є одним з основних клієнтів фірми, якому фірма надавала консультації з питань реструктуризації та інтереси якого представляла у справі щодо приєднання Київського державного авіаційного заводу «Авіант» на суму 2 млрд дол.

«Ілляшев та Партнери» має добру репутацію у вирішенні комерційних спорів. Високо були оцінені юристи фірми, включаючи старшого партнера і керівника практики Романа Марченка та керуючого партнера Михайла Ілляшева. Практика привертає увагу колом клієнтів, серед яких ЗАТ «ПроКредит Банк», ВАТ «КБ «Надра», АТ «БТА Банк» (Казахстан), ТОВ «Сторм» та ДП «Антонов».

Протягом минулого року адвокати юридичної фірми «Ілляшев та Партнери» супроводжували понад 500 судових процесів і представляли інтереси більш ніж 350 українських і зарубіжних компаній. Кілька останніх років ЮФ «Ілляшев та Партнери» входить до переліку юридичних фірм, рекомендованих міжнародними рейтингами, а саме: Chambers Europe, Chambers Global, IFLR 1000, PLC Which Lawyer?, Who’s Who Legal: CIS.