Залишити заявку

ЮФ «Ілляшев та Партнери» – одна з лідерів серед юридичних компаній згідно з Всеукраїнським рейтинговим журналом «ГVардія»

Дата новини: 27 червня 2013

ЮФ «Ілляшев та Партнери» визнано кращою юридичною компанією у сферах банківської справи, телекомунікацій та IT, а також у фармацевтичній сфері. Такі результати опублікував рейтинговий журнал «ГVардія» (ВД «Галицькі Контракти»).

Рейтинг cкладено за спеціалізацією діяльності юридичних компаній: банківська, страхова, телекомунікаційна, транспортна та фармацевтична сфери, а також сектор цінних паперів, енергетики, нерухомості та АПК. До рейтингу увійшли юридичні фірми, які отримали результативні оцінки компаній – користувачів юридичних послуг та експертів.

Рейтинговий журнал «ГVардія» також назвав ЮФ «Ілляшев та Партнери» однією з найбільш відкритих юридичних фірм 2013 року.

В основі рейтингу лежить системний інтегрований підхід, що враховує результати аналізу анкет, надісланих на адресу редакції компаніями України, які увійшли до рейтингу «ГVардія 500» 2012 року, та компаніями-клієнтами юридичних фірм – користувачами юридичних послуг, результати аналізу анкет експертної ради, яка проводить незалежну експертну оцінку кандидатів рейтингу.

До складу експертної ради увійшли: Василь Кісіль, Голова експертної ради рейтингу «ГVардія юридичних компаній», засновник і старший партнер ЮФ «Василь Кісіль і Партнери», доктор юридичних наук, професор кафедри міжнародного приватного права Інституту міжнародних відносин Київського національного університету ім. Тараса Шевченка; Інна Багатих, координатор Комітету з питань захисту прав кредиторів Незалежної асоціації банків України; Лев Парцхаладзе, Президент Конфедерації будівельників України; Сергій Попов, Партнер, керівник відділу податкового та юридичного консультування, керівник галузевої практики «Фармбізнес» КПМГ в Україні, та інші експерти.