Залишити заявку

27 березня в Києві відбудеться круглий стіл «Комерційна авіація: міжнародний досвід та українські реалії»

Дата новини: 6 лютого 2013

27 березня в Києві відбудеться круглий стіл «Комерційна авіація: міжнародний досвід та українські реалії», присвячений питанням авіаційної галузі України та перспективам її розвитку. Це перша і єдина платформа для професійного ділового спілкування учасників авіаційного ринку в країні.

Крім проблем, які оголила криза «Аеросвіту», багато питань галузі залишаються актуальними і потребують вирішення протягом вже багатьох років. Серед них: модернізація та розширення авіапарку, авіаційний лізинг та кредитування, монополізація ринку, призначення на міжнародні маршрути, комплектування екіпажів, найм іноземних фахівців, податкові та митні питання, та багато інших.

Мета круглого столу – розпочати діалог між операторами ринку, консультантами і регулюючими органами для розвитку галузі та модернізації її правового регулювання.

В рамках круглого столу будуть розглянуті питання:

Організатор – компанія Event Envoy. Юридичними партнерами круглого столу виступають компанії «Астерс» і «Ілляшев та Партнери». Головний новинний медіа-партнер – ІА «Інтерфакс-Україна». Місце проведення – готель «Hyatt Regency Kiev». Докладніше про захід на сайті організаторів  www.eventenvoy.com.ua або за тел.  +38 044 221 2635. Контактна особа – Надія Євтушенко.

Довідка

Серед клієнтів фірми в сфері авіації – Austrian Airlines, The Boeing Company, ТОВ «Авіалінії Візз Ейр Україна» та багато інших. «Астерс» є ексклюзивним членом L2B Aviation, найбільшої міжнародної мережі юридичних фірм, що спеціалізуються на авіації.