Залишити заявку

До команди «Ілляшев та Партнери» приєдналась радник Ольга Стефанішина

Дата новини: 28 січня 2020

До команди юридичної фірми «Ілляшев та Партнери» приєдналась радник Ольга Стефанішина.

Ольга Стефанішина – визнаний експерт у сфері права ЄС та міжнародного торгового права, GR. Ольга спеціалізується на питаннях нетарифного регулювання та доступу товарів та послуг на зовнішні та внутрішні ринки. Ольга має більш ніж десятирічний досвід роботи у виконавчих органах державної влади: у період з 2010 р. по 2016 р. Ольга керувала процесом наближення національного законодавства до права ЄС у Міністерстві юстиції України; з 2016 р. по 2019 рр. – очолювала Урядовий офіс координації європейської та євроатлантичної інтеграції при Кабінеті Міністрів України.

«Ольга є висококваліфікованим юристом, і ми раді, що вона стала частиною нашої команди, – прокоментувала призначення Олена Омельченко, партнер, керівник практики міжнародної торгівлі ЮФ «Ілляшев та Партнери». – Її експертиза, досвід у сфері європейського та міжнародного торгового права, а також державного керування розширить можливості фірми з юридичного супроводження бізнесу як українських, так і міжнародних компаній».

Протягом своєї кар’єри Ольга розробляла законодавчі акти, спрямовані на імплементацію права ЄС , вела переговори щодо інтеграції ринків України та ЄС у сферах енергетики та цифрових послуг , лібералізації митних процедур між Україною та ЄС, забезпечувала виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, ЄВРАТОМ та їхніми державами-членами.

«Я рада стати частиною команди професіоналів. Впевнена, що разом ми сформуємо нову нішу на ринку юридичних послуг, і забезпечимо бізнес новими можливостями доступу до зовнішніх ринків та захисту інтересів на внутрішньому», – заявила Ольга Стефанішина.

Юридична фірма «Ілляшев та Партнери» заснована в 1997 році. Входить до числа найвідоміших юридичних фірм Східної Європи. Сьогодні штат «Ілляшев та Партнери» налічує понад 120 осіб. Фірма визнана найбільш авторитетними дослідженнями юридичного ринку, згідно з якими вона займає провідні позиції.