Залишити заявку

Олена Омельченко виступила на UkrCemFor 2019

Дата новини: 29 травня 2019

Олена Омельченко, партнер, адвокат, керівник практики міжнародної торгівлі ЮФ «Ілляшев та Партнери», виступила 28 травня з доповіддю «Міжнародні тенденції в торгівлі і захисті ринку» на VIIІ Міжнародній конференції «UkrCemFor 2019. Цементна промисловість. Найкращі практики. Перспективи розвитку».

«Міжнародний бізнес має право впливати на створення нових правил у Світовій організації торгівлі, – повідомила Олена Омельченко. – Останні тенденції свідчать про те, що, ймовірно, СОТ буде реформована найближчим часом».

За словами Олени Омельченко, вступ в силу антидемпінгових мит на імпорт цементу з Росії, Білорусі та Молдови – безпрецедентне рішення для України, яке дозволить захистити національного виробника від порушення конкуренції на внутрішньому ринку України.

Учасники конференції проаналізували сучасні загальносвітові та європейські тренди цементної промисловості, проблеми захисту внутрішнього ринку, питання логістики і будівництва.

VIIІ Міжнародна конференція UkrCemFor 2019 проходила в м. Києві з 28 по 29 травня, організатор – Асоціація виробників цементу України «Укрцемент». Конференція є найбільшою профільною подією, що проводиться що два роки та об’єднує понад 300 представників компаній та організацій з 12 країн.