Залишити заявку

Михайло Ілляшев виступив із доповіддю на тему «Чи є золота середина? Питання внутрішнього балансу як фактор розвитку юридичної фірми».

Дата новини: 3 квітня 2014

28 березня 2014 року в готелі InterContinental Kyiv, м. Київ, відбувся Х Щорічний юридичний форум «Розвиток ринку юридичних послуг в Україні – 2014», який провела Асоціація правників України.

Михайло Ілляшев виступив із доповіддю на тему «Чи є золота середина? Питання внутрішнього балансу як фактор розвитку юридичної фірми». На його думку, для успішного розвитку юридичної фірми необхідним є дотримання балансу між рівнем юристів і змістом завдань, якими займається фірма. «Лише фірма, яка зуміла досягти балансу у цьому питанні, а саме щодо співвідношення досвідчених юристів і початківців, їх кількості та завдань, які виконує фірма, буде мати успіх, розвиватися і не зіткнеться з «зовнішніми» проблемами», – зазначив М. Ілляшев. Він вважає, що ідеальна фірма «робить кар’єру» разом з юристами, отримуючи дедалі складні завдання. Але на практиці збереження ідеального балансу важко досягнути, і кожна юрфірма повинна знайти свій баланс між бажаннями партнерів, прагненнями юристів і ситуацією на ринку, щоб бути успішною і розвиватися. При цьому кожен повинен трохи поступитися, інакше фірма неминуче зіткнеться з внутрішніми проблемами.

Форум відкрив Павло Петренко, Міністр юстиції України. Серед доповідачів форуму виступили найбільш авторитетні та успішні представники сфери, професійна діяльність яких не одного разу відзначалася різними міжнародними рейтингами: Олег Макаров, керуючий партнер АО «ЮФ «Василь Кісіль і Партнери», Армен Хачатурян, старший партнер ЮФ «Астерс», Оксана Войнаровська, партнер АО «ЮФ «Василь Кісіль та Партнери», Олексій Кот, керуючий партнер ЮФ “Антіка”, Михайло Ілляшев, керуючий партнер ЮФ «Ілляшев та Партнери», Сергій Свириба, керуючий партнер ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» в Україні, Сергій Козьяков, старший партнер АФ «Сергій Козьяков та Партнери», Валентин Гвоздій, керуючий партнер ЮФ «Гвоздій та Оберкович».

З детальнішою інформацією щодо заходу можна ознайомитися на сторінці Асоціації.