Залишити заявку

Михайло Ілляшев виступив модератором VIII Міжнародного судово-правового форуму

Дата новини: 6 серпня 2020

Керуючий партнер юридичної фірми «Ілляшев та Партнери» Михайло Ілляшев виступив модератором батлу на VІII Міжнародному судово-правовому форумі, який відбувся 5 серпня 2020 року в Києві. Учасники дискутували про реалії та перспективи інституту судового представництва в Україні.

Аргументи на користь виняткового права адвокатів на судове представництво презентували представники судової влади, їм опонували адвокати юридичних фірм та юридичних департаментів провідних компаній, що виступають за допуск усіх юристів до представництва інтересів клієнта в суді. Також учасники дискусії обговорили питання відшкодування витрат на послуги адвоката, сприйняття суспільством професії адвоката та проблеми української адвокатури в цілому.

VIIІ Міжнародний судово-правовий форум — традиційний науково-практичний захід, який газета «Юридична практика» проводить спільно з органами суддівського управління, Вищою радою правосуддя і Вищою кваліфікаційною комісією суддів України, а також Координатором проектів ОБСЄ в Україні.