Залишити заявку

Михайло Ілляшев – один з кращих керівників юридичних фірм згідно з результатами незалежного українського дослідження «ТОП-100. Кращі топ-менеджери України»

Дата новини: 23 травня 2013

Керуючий партнер ЮФ «Ілляшев та Партнери» Михайло Ілляшев традиційно увійшов до першої десятки кращих керівників згідно з рейтингом «ТОП-100. Кращі топ-менеджери України», складеним на підставі оцінок топ-менеджерів і діяльності фірм протягом попереднього року. Рейтинг лідерів юридичного ринку був представлений 45 кандидатами.

Роман Марченко, Старший партнер «Ілляшев та Партнери», в інтерв’ю «Інвестгазеті» так визначає основні вимоги, які пред’являються до сучасних топ-менеджерів юркомпаній: «створити «боєздатну» команду, знайти та утримати клієнта. Ті, хто справляється з завданнями – успішні менеджери, хто не справляється – неуспішні», лаконічно формулює Марченко. За його словами, справжніх успішних юридичних бізнесів в Україні не так вже й багато – близько двох десятків фірм, які на слуху, рекомендовані усіма рейтингами, мають стабільний і високоприбутковий бізнес протягом десятків років. «Так, юристи створюють свої юридичні фірми, але має пройти час, щоб зрозуміти, наскільки їх фірми будуть успішні», – упевнений юрист.

Дослідницький центр «ТОП-100» створений на базі Української Інвестиційної Газети, яка вийшла на ринок видавничого бізнесу 17 років тому».