Залишити заявку

Максим Копейчиков взяв участь у круглому столі «Ринок первинного житла і будівництва в Україні: ціни, кредитування, прогнози»

Дата новини: 21 вересня 2011

Максим Копейчиков, адвокат, партнер ЮФ «Ілляшев та Партнери», взяв участь в роботі круглого столу «Ринок первинного житла і будівництва в Україні: ціни, кредитування, прогнози», який відбувся 21 вересня 2011 року у прес-центрі ІА «ЛІГАБізнесІнформ».

У заході також взяли участь голова наглядової ради Асоціації «Всеукраїнський союз виробників будівельних матеріалів та виробів» Іван Салій, президент Українського аналітичного центру Олександр Охріменко, генеральний директор компанії ТММ Микола Толмачов та ін.

Учасники круглого столу обговорили з-поміж інших питання відновлення попиту на новобудови, ціни на житло і дії держави з поліпшення ситуації на будівельному ринку.

Максим Копейчиков у своєму виступі розповів про нові умови функціонування ринку первинного житла, зазначивши, що в умовах падіння первинного ринку житла забудовники дедалі частіше пропонують потенційним покупцям «нетрадиційні» умови купівлі – розстрочку, оренду з «опціоном» на купівлю тощо.