Залишити заявку

Ірина Кириченко виступила з доповіддю на конференції «Фармринок України між кризами»

Дата новини: 13 лютого 2012

Ірина Кириченко, патентний повірений України, юрист ЮФ «Ілляшев та Партнери», виступила на 7-й щорічній аналітичній конференції «Фармринок України між кризами», яка відбулася 9-11 лютого 2012 року в готелі «Русь», з доповіддю на тему «Ділова репутація: створити і захистити».

На конференції також виступили керівники й топ-менеджери провідних фармацевтичних компаній світу та їх представництв в Україні, представники державних органів: Людмила Коношевич, начальник управління розвитку фармацевтичного сектора в охороні здоров’я МОЗ України, Оксана Марченко, начальник управління Вищого господарського суду України, Євген Заїка, директор ТОВ «Нікомед Україна», Станіслав Д’яченко, голова представництва «Стада-Нижфарм» в Україні, та ін.

Конференція «Фармацевтичний ринок України» – найбільший щорічний аналітичний захід українського фармринку протягом останніх 7 років (2005–2011). Конференція є унікальним дискусійним майданчиком для аналізу й обговорення головних змін, основних трендів і проблем розвитку фармацевтичного бізнесу в Україні.