Залишити заявку

ЮФ «Ілляшев та Партнери» виступила генеральним юридичним партнером круглого столу на тему «Інтеграція України в міжнародну транспортну систему»

Дата новини: 24 травня 2012

ЮФ «Ілляшев та Партнери» виступила генеральним юридичним партнером круглого столу на тему «Інтеграція України в міжнародну транспортну систему», який відбувся 22 травня 2012 року в конференц-залі готелю «Київ». Організатором заходу виступила Міжнародна торгова палата.

Круглий стіл відкрили Володимир Щелкунов, президент Міжнародної торгової палати і Віктор Майко, заступник Міністра закордонних справ України. Доповідачами виступили Максим Копейчиков, партнер ЮФ «Ілляшев та Партнери», Володимир Корнієнко, заступник Міністра інфраструктури – керівник апарату, Олег Платонов, президент асоціації «Укрзовніштранс», представники асоціації «Укрпорт», а також адвокати ЮФ «Ілляшев та Партнери» – Олександр Фефелов та Арсеній Герасимів.

В ході заходу експерти обговорили актуальні питання щодо стану транспортної інфраструктури, можливостей фінансування транспортної галузі в Україні, а також готовність українських банків, інвестиційних компаній брати активну участь у розвитку ринку.