Залишити заявку

«Ілляшев та Партнери» підтримали молодіжний тренінг «Фінансова грамотність Карітасу»

Дата новини: 24 січня 2018

Юридична фірма «Ілляшев та Партнери» стала спонсором тренінгу з фінансової грамотності для молоді, який відбувся 20-22 січня 2018 року в Києві. Подія об’єднала понад 50 учасників віком від 13 до 16 років.

Тренінг з фінансової грамотності є волонтерським проектом благодійного фонду розвитку громад «Відродження» та Міжнародного благодійного фонду «Карітас України», які працюють з дітьми та молоддю.

Ідея «Фінансова грамотність Карітасу» – це навчання управлінню фінансами. Серед учасників проекту – хлопці та дівчата, сім’ї яких опинилися у складних життєвих обставинах. Це підлітки, які відвідують молодіжні центри «Карітас» у своїх містах, де отримують психологічну підтримку, працюють над характером. Навчання фінансам для них – це спосіб ставити цілі, формувати майбутнє, спілкуватися та ставати сильнішими.

«Карітас України» є частиною найбільшої в світі мережі благодійних організацій Caritas International. Протягом 24 років «Карітас України» надає матеріальну, соціальну, психологічну та юридичну допомогу сотням тисяч нужденних.