Залишити заявку

«Ілляшев та Партнери» успішно захистили інтереси Lifelong Meditech Private Limited в антидемпінговому розслідуванні

Дата новини: 22 квітня 2019

Команді практики міжнародної торгівлі юридичної фірми «Ілляшев та Партнери», під керівництвом партнера Олени Омельченко, вдалося відстояти інтереси великого індійського виробника стерильних одноразових шприців для підшкірних ін’єкцій – Lifelong Meditech Private Limited в антидемпінговому розслідуванні щодо імпорту в Україну шприців походженням з Республіки Індія, Турецької Республіки та Китайської Народної Республіки.

Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі на засіданні 17 квітня 2019 року вирішила не застосовувати антидемпінгові заходи до товару Lifelong Meditech Private Limited. Таким чином були враховані інтереси як індійського виробника, так і українських споживачів.

«Незастосування заходів щодо всіх учасників – вкрай рідкісний результат для антидемпінгового розслідування, – прокоментувала рішення Олена Омельченко, партнер, керівник практики міжнародної торгівлі ЮФ «Ілляшев та Партнери». – Так як наш клієнт є основним постачальником шприців з Республіки Індія в Україну, його повністю задовольняє рішення Комісії».

Нагадаємо, що рішення про порушення антидемпінгового розслідування було прийнято Комісією 25 жовтня 2017 року за результатами розгляду скарги ПАТ «Гемопласт» та ПАТ «Тюмень-Медико-Сміла».

Lifelong Meditech Private Limited була заснована у 2005 році та входить до складу міжнародної диверсифікованої промислової групи Lifelong Group. Компанія виробляє стерильні одноразові шприци та голки для підшкірних ін’єкцій, а також набори для інфузій. Lifelong Meditech Private Limited реалізовує свою продукцію під брендами Safeway & Lifelong та є другим за обсягом виробником шприців в Індіїї із встановленою потужністю 720 мільйонів на рік.