Залишити заявку

ЮФ «Ілляшев та Партнери» відкриває офіс у Дніпропетровську

Дата новини: 3 вересня 2013

Впроваджуючи комплексну стратегію розвитку бізнесу і беручи до уваги численні запити клієнтів, ЮФ «Ілляшев та Партнери» відкриває офіс у Дніпропетровську. Офіс розташований в одному з нових і найпрестижніших бізнес-центрів міста.

Офіс у Дніпропетровську буде надавати повний спектр юридичних послуг компаніям,
лідерам серед українських фірм і фінансових установ, державним організаціям, юридичним і консалтинговим компаніям з України та з-за кордону. Керівник Леся Самаріна − адвокат з професійним стажем близько 10 років. Закінчивши юридичний факультет за спеціальністю правознавство Дніпропетровського національного університету, Леся продовжила навчання і в 2012 році отримала ступінь LL.M. у галузі міжнародного та порівняльного права (Чикаго-Кент коледж права Ілінойського технологічного інституту).

Михайло Ілляшев, керуючий партнер ЮФ «Ілляшев та Партнери», так прокоментував цю подію: «Дніпропетровськ – один з найбільших промислових, економічних і транспортних центрів України. Відкриття нового офісу спростить робочі процеси і комунікації з вже існуючими клієнтами з центральних регіонів і дасть можливість зміцнити контакти з потенційними. Ми раді визнати той факт, що кількість наших клієнтів і їх запитів неухильно зростає, завжди готові йти назустріч їх побажанням».

Новий офіс знаходиться за адресою: м. Дніпропетровськ,
БЦ «Ступені», вул. Барикадна, 15А, корп.3, каб. 607
Контакти: тел. +38 (056) 7871819
факс +38 (056) 7871899