Залишити заявку

Юридична фірма «Ілляшев та Партнери» рекомендована спеціалізованим юридичним довідником Chambers Europe 2011

Дата новини: 18 травня 2011

За результатами дослідження Chambers Europe 2011 «Ілляшев та Партнери» є однією з найкращих юридичних фірм в Україні у сфері вирішення спорів та інтелектуальної власності.

Згідно з висновками експертів «фірма має особливо хорошу репутацію у сфері вирішення спорів. Михайло Ілляшев, керуючий партнер, був відзначений за «перевагу в пошуку простих і практичних розв’язань складних проблем», тоді як старший партнер Роман Марченко «надає поради, які ґрунтуються на реальному досвіді роботи з українськими судами».

«Ілляшев та Партнери» консультує з питань реєстрації торгових марок і промислових зразків, ліцензування, франчайзингу, боротьби з підробками та захисту прав інтелектуальної власності в судах. Нещодавно фірма провела консультування з низки фармацевтичних справ. Багато хто погоджується, що ця команда «рухається в правильному напрямку, особливо вражає її робота у фармацевтичній галузі».

Chambers Europe – спеціалізований юридичний довідник, який з 1999 року видається компанією Chambers & Partners. Видання проводить дослідження юридичної професії, відзначає провідних юристів і юридичні фірми, інтерв’юючи тисячі юристів та їхніх клієнтів. Запорукою репутації довідника є незалежність і об’єктивність досліджень. Довідник по Європі надає ґрунтовний аналіз юридичних ринків у 51 юрисдикції.