Залишити заявку

«Ілляшев та Партнери» – у п’ятірці кращих юридичних фірм України»

Дата новини: 4 грудня 2018

ЮФ «Ілляшев та Партнери» увійшла до п’ятірки провідних юридичних фірм України і зайняла 4 місце відповідно до Всеукраїнської дослідницької програми «50 провідних юридичних фірм України 2018».

З командою 50 адвокатів і юристів у 6 офісах в Україні, Росії та Естонії, ЮФ «Ілляшев та Партнери» займає лідируючі місця серед юридичних фірм України за доходами і показниками фінансової ефективності. Проекти фірми увійшли в список 10 найбільших публічних спорів у сфері оподаткування.

ЮФ «Ілляшев та Партнери» – лідер у судовій практиці по кількості судових і арбітражних спорів протягом останніх років: у 2018 році фірма вела понад 40% найбільших публічних судових і арбітражних спорів року.

Про дослідження

Всеукраїнська дослідницька програма «50 провідних юридичних фірм України 2018» проведена видавництвом «Юридична практика».

Юрфірми-лідери ринку визначаються за рядом встановлених критеріїв: кількості юристів, прибутковості, складності супроводжуваних ними угод і судових спорів, фінансовій ефективності. Всі показники зводяться воєдино за допомогою зважених коефіцієнтів. Співвідношення коефіцієнтів підібране таким чином, щоб найбільш природно інтегрувати в підсумковій таблиці фінансові показники юридичної фірми, масштабність її практик і професійну репутацію.