Залишити заявку

«Ілляшев та Партнери» провели семінари з трудового комплаєнсу в Харкові та Дніпрі

Дата новини: 4 жовтня 2019

Юридична фірма «Ілляшев та Партнери», за підтримки Європейської Бізнес Асоціації (EBA) і Всеукраїнської мережі доброчесності та комплаєнсу (UNIC), провела спільні заходи на тему «Комплаєнс у трудових відносинах: практичні інструменти для усунення корупційних ризиків».

На семінарах, що відбулися 1 жовтня 2019 року в Харкові та 3 жовтня 2019 року в Дніпрі, виступили вищі посадові особи Управлінь Державної служби з питань праці у Харківській та Дніпропетровській областях, представники бізнесу, EBA, UNIC, а також експерти «Ілляшев та Партнери»: радник Валерія Гудій, керівник Дніпровського офісу Леся Самаріна і керівник Харківського офісу Андрій Литвин.

Метою заходів було показати важливість ролі комплаєнсу в трудових відносинах з метою побудови ефективного захисту прав та інтересів, у тому числі, в спорах з Державною службою з питань праці.

«Трудовий комплаєнс – це необхідний і ефективний інструмент для сучасних компаній і компаній, що розвиваються, – підкреслила Валерія Гудій. – Проведення юридичного аудиту, розробка та впровадження обов’язкових внутрішніх документів, комплаєнс-контроль і формування правової культури співробітників суттєво знижують фінансові та репутаційні ризики бізнесу».

Раніше експертами «Ілляшев та Партнери» спільно з UNIC був підготовлений пакет рекомендацій Уряду України для поліпшення реалізації державної політики у сфері врегулювання трудових відносин та запобігання корупції в роботі органів влади.