Залишити заявку

«Ілляшев та Партнери» – юридичний партнер Комітету з логістики Європейської Бізнес Асоціації

Дата новини: 11 березня 2020

Юридична фірма «Ілляшев та Партнери» стала юридичним партнером Комітету з логістики Європейської Бізнес Асоціації.

Основні напрямки діяльності Комітету – представництво інтересів експедиторських і логістичних компаній, створення позитивного іміджу логістичного бізнесу і впровадження його передових практик в Україні, внесення змін до чинного законодавства в сферах логістики та інфраструктури, розвиток інфраструктури (залізничних перевезень, морських портів та внутрішніх водних шляхів України), а також дерегуляція в секторі поштового зв’язку і розвиток державно-приватного партнерства.

До складу Комітету входять робочі групи з розвитку річкової, морської та залізничної інфраструктури, поштова робоча група і група з розвитку 3PL-операторів.

Комітет з логістики був заснований у вересні 2013 року. За час його діяльності в українську економіку було інвестовано 1,9 млрд дол. США і планується ще понад 500 млн дол. США. Серед учасників комітету представники найбільших міжнародних і вітчизняних логістичних компаній, агрохолдингів, промислових підприємств.

Європейська Бізнес Асоціація (EБA), яка налічує 1100 членів, є одним із найбільших і найвпливовіших об’єднань підприємств, що працюють на українському ринку. Заснована в 1999 році.