Залишити заявку

ЮФ «Ілляшев та Партнери» визнана однією з кращих юридичних фірм України довідником «Ukrainian Law Firms 2013. A Handbook for Foreign Clients»

Дата новини: 4 липня 2013

ЮФ «Ілляшев та Партнери» визнана провідною юридичною фірмою у транспортній галузі довідником «Ukrainian Law Firms 2013. A Handbook for Foreign Clients». Зокрема фірма була відзначена за роботу в морській, суднобудівної та авіаційній сферах. ЮФ «Ілляшев та Партнери» отримала високі оцінки за професійний підхід до питань вирішення спорів і тривале представлення інтересів ДП «Антонов», зокрема в спорі з Міністерством інфраструктури та транспорту Італії про стягнення збитків. Керуючий партнер Михайло Ілляшев і старший партнер Роман Марченко є провідними фахівцями у цій сфері.

Практика ведення справ про банкрутство є однією з пріоритетних у роботі фірми. У 2012 році юристи практики багато працювали по великомасштабним проектам. Довідник зазначає, що «Старший партнер Роман Марченко є відомим практикуючим юристом, який отримав високі оцінки завдяки його роботі у справах про банкрутство».

Також ЮФ «Ілляшев та Партнери» була відзначена у сферах вирішення спорів у фармацевтичній галузі, у справах про стягнення заборгованості, корпоративних та адміністративних спорах, спорах з питань інтелектуальної власності.

Проведене дослідження є одинадцятим, видається англійською мовою, представляє ключові галузі українського права і провідні юридичні компанії, що працюють на ринку України. Підготовлено видавництвом «Юридична практика».