Залишити заявку

ЮФ «Ілляшев та Партнери» виступила партнером IV Міжнародного судово-правового форума

Дата новини: 18 березня 2016

ЮФ «Ілляшев та Партнери» виступила партнером IV Міжнародного судово-правового форуму, присвяченого реаліям і перспективам судової реформи в Україні. Форум проходив 17-18 березня 2016 року в Києві в приміщенні Верховного Суду України.

На Форумі logo_SUD2представники судових органів, Верховного Суду України, Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури, вчені, юристи та адвокати обговорювали стан і перспективи судової реформи. На форумі також піднімалися питання вдосконалення конституційного регулювання правосуддя, механізми реформування процесуального законодавства.

У перший день учасники Форуму обговорили конституційні та процесуальні аспекти судової реформи, другий день був присвячений обговоренню тенденцій найбільш актуальних практик – господарських спорів, банкрутства, кримінального судочинства. Керуючий партнер Михайло Ілляшев виступив модератором сесії, присвячені реаліям та перспективам запровадження судового прецеденту в Україні.

Про захід

Верховний Суд України, газета «Юридична практика», проект Європейського Союзу «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні» та Київський національний університет імені Тараса Шевченка виступили організаторами IV Міжнародний судово-правової форум. Захід проводився в рамках днів «Юридичної практики».