Залишити заявку

IFLR1000 Energy and Infrastructure 2016 рекомендує ЮФ «Ілляшев та Партнери»

Дата новини: 17 червня 2016

ЮФ «Ілляшев та Партнери» займає третю позицію серед провідних юридичних фірм України в секторі енергетики та інфраструктури, а керуючий партнер Михайло Ілляшев був відзначений як провідний юрист за результатами міжнародного незалежного дослідження IFLR1000 Energy and Infrastructure 2016.

Михайло Ілляшев є одним з провідних спеціалістів з вирішення спорів в Україні, а фірма має досвід представництва інтересів у великих справах у сфері енергетики, природних ресурсів та інфраструктури.

Останні проекти фірми включають представництво інтересів клієнтів у кількох великих справах у сфері енергетики, що стосуються діяльності Нафтогазу. Однією з таких справ є надання юридичних консультацій Ostchem Holding у спорі проти Кабінету Міністрів України (КМУ) щодо оскарження його рішень про надання Нафтогазу монополії на поставки газу українським промисловим підприємствам.

Про IFLR1000

IFLR1000 – довідник провідних світових юридичних фірм та юристів, що працюють у сфері фінансового і корпоративного права. Видання публікується з 1990 р. і проводить дослідження в 120 країнах світу.

IFLR1000 фокусується на двох спеціалізованих дослідницьких проектах – Energy and Infrastructure (публікується в червні), Financial and Corporate (публікується в жовтні), де представлений річний огляд діяльності юридичних фірм по секторах і юрисдикціях, рекомендації клієнтів і колег, а також приклади великих угод. Публікується видавничим домом Legal Media Group групи Euromoney.