Залишити заявку

IFLR1000 2019 рекомендує «Ілляшев та Партнери» в Україні, Росії та Естонії

Дата новини: 2 листопада 2018

Міжнародний рейтинг IFLR1000 Financial and Corporate 2019 рекомендує юридичну фірму «Ілляшев та Партнери» в Україні, Росії та Естонії. Це перший випадок включення фірми у міжнародний рейтинг у всіх країнах роботи її офісів.

«Ми вдячні нашим клієнтам за високу оцінку якості наших послуг, у тому числі, на нових для нас ринках, – говорить Михайло Ілляшев, керуючий партнер ЮФ «Ілляшев та Партнери». – Успіх фірми – це результат професіоналізму та досвіду наших співробітників, які досягають конкретних та відчутних результатів для клієнтів».

За результатами щорічного дослідження «Ілляшев та Партнери» рекомендована:

∙ в Україні – в практиках злиття та поглинання, банківського і фінансового права, супроводу проектів в Україні;
∙ в Росії – в практиці банкрутства та реструктуризації;
∙ в Естонії – в практиці фінансового і корпоративного права.

Старший партнер Роман Марченко був відзначений як провідний експерт у сфері банківського права, банкрутства та реструктуризації.

Про IFLR1000

IFLR1000 – довідник провідних світових юридичних фірм та юристів, що працюють у сфері фінансового і корпоративного права. Видання публікується з 1990 р. і проводить дослідження у 120 країнах світу.

IFLR1000 фокусується на двох спеціалізованих дослідницьких проектах – Energy and Infrastructure (публікується у червні), Financial and Corporate (публікується у жовтні), де представлений річний огляд діяльності юридичних фірм за секторами і юрисдикціями, рекомендації клієнтів і колег, а також приклади великих угод. Публікується видавничим домом Legal Media Group групи Euromoney.