Залишити заявку

Помер партнер ЮФ «Ілляшев та Партнери» Максим Копейчиков

Дата новини: 9 травня 2016

8 травня 2016 року передчасно пішов з життя адвокат, партнер юридичної фірми «Ілляшев та Партнери» Максим Копейчиков. Йому було 39 років.

Максим Копейчиков народився в Києві, закінчив з відзнакою юридичний факультет Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. Професійну діяльність Максим розпочав у 1997 році в апараті Верховної Ради України. У 2001 році став партнером ЮФ «Ілляшев та Партнери», очоливши практики банківського та фінансового права, нерухомості та оподаткування.

За 15 років Максим став відомим як один з провідних юристів України: він неодноразово входив до списку «Вибір клієнта: ТОП 100 найкращих юристів України», був рекомендований міжнародними рейтингами в сфері нерухомості, оподаткування і в банківському секторі.

Крім юридичної практики Максим активно займався громадською діяльністю: з 2013 року він працював над поліпшенням законодавчої бази з питань державної реєстрації прав на нерухоме майно в Громадській раді при Міністерстві юстиції України. В 2015 році був обраний Головою Спостережної ради НАСК «Оранта».

«Максим працював у фірмі 15 років, допоміг їй вирости і вийти в лідери ринку. Він був незамінним фахівцем, авторитетним лідером і справжнім другом. Наш колектив вражений його раптовою смертю, усім нам буде дуже його не вистачати », – говорить керуючий партнер фірми Михайло Ілляшев.

«Максима дуже високо цінували в юридичних і ділових колах, – зазначає старший партнер «Ілляшев та Партнери» Роман Марченко. – Він був високоінтелектуальною та інтелігентною людиною, і зробив величезний внесок у розвиток фірми».

У Максима залишилися дружина, дві дочки і син.

Прощання з Максимом пройде в середу, 11 травня, в Києві. Церемонія розпочнеться о 10:30 в адміністративній будівлі Байкового кладовища за адресою: вул. Байкова, 16.

Колектив «Ілляшев та Партнери» висловлює свої співчуття родині та родичам Максима.