Залишити заявку

Ірина Кириченко виступила модератором на ІІ Міжнародному форумі з інтелектуальної власності

Дата новини: 24 червня 2015

logo (1)Ірина Кириченко, юрист ЮФ «Ілляшев та Партнери», патентний повірений України (реєстр. № 371) виступила модератором сесії ІІ Міжнародного форуму з інтелектуальної власності – IPF 2015, присвяченої судовій практиці з інтелектуальних спорів. Форум відбувся 18 червня 2015 року у Києві.

Під час сесії представники регуляторних та судових органів, Вищої ради юстиції та юристи обговорювали останні тенденції судової практики в захисті інтелектуальної власності. На форумі також піднімалися питання реформування сфери інтелектуальної власності, майбутнього практики в контексті співпраці України з ЄС, актуальні питання патентного та авторського права, а також права інтелектуальної власності в Інтернеті.

Ірина Кириченко має 15 річний досвід захисту прав інтелектуальної власності в судовому порядку. Серед останніх проектів Ірини: представництво інтересів провідних фармацевтичних компаній світу АТ «Гріндекс» (Латвія), ВАТ «Нижфарм», Такеда (Японія), Мегаінфарм ГмбХ (Австрія), Ферон (Москва) в судових спорах про захист їх патентних прав, а також прав на торгові марки – назви лікарських засобів Мілдронат, Кардіомагніл, Хондроксид, Віферон.

Ірина рекомендована міжнародними довідниками The Legal 500 – EMEA 2015 і Chambers Europe 2015 як один з провідних українських юристів у сфері інтелектуальної власності.

Про захід

Форум IPF 2015 відвідало більше 200 юристів, що спеціалізуються на захисті прав інтелектуальної власності, юрисконсультів, патентних повірених, судових експертів, суддів, представників державних органів. Захід організовано видавництвом «Юридична практика».