Залишити заявку

«Ілляшев та Партнери» підтримали молодіжні змагання з вуличного футболу «Кубок Карітас – 2019»

Дата новини: 2 червня 2019

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей юридична фірма «Ілляшев та Партнери» перерахувала 70 тис. грн. на проведення четвертого Всеукраїнського молодіжного чемпіонату з вуличного футболу для молоді «Кубок Карітас», який проводився 1 червня 2019 року у м. Києві за підтримки Української асоціації футболу і благодійного фонду «Розвиток футболу України».

За кубок боролися команди з Хмельницького, Дніпра, Бродів, Запоріжжя, Одеси, Кам’янського, Краматорська і Києва. Перерви між матчами були заповнені розважальними заходами для дітей та глядачів.

«Ілляшев та Партнери» підтримують «Кубок Карітас» з 2017 року. Турнір з вуличного футболу є волонтерським проектом співробітників благодійного фонду «Карітас України», які працюють з дітьми та молоддю. Ідея «Кубка Карітас» – це класична ідея вуличного футболу, яким він є у світі: гра для всіх, незалежно від рівня підготовки, статі або соціального статусу. У командах – і хлопці, і дівчата, більшість яких – із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Тренування з футболу для них – спосіб ставити цілі, формувати силу волі, спілкуватися, ставати сильнішими.