Залишити заявку

Юристи «Ілляшев та Партнери» рекомендовані Legal Experts EMEA 2011

Дата новини: 19 січня 2011

Юристи юридичної фірми «Ілляшев та Партнери» рекомендовані для роботи в Україні міжнародним юридичним довідником Legal Experts EMEA 2011, який містить інформацію про провідних експертів юридичного ринку Європи, Близького Сходу та Африки.

Михайло Ілляшев, керуючий партнер ЮФ «Ілляшев та Партнери», відмічений для роботи в Україні у сфері корпоративного права, злиттів і поглинань та інтелектуальної власності, Роман Марченко, старший партнер, – вирішення спорів. Максим Копейчиков, партнер, відмічений у сфері банківського, фінансового права і ринків капіталу, а також нерухомості та будівництва, а Ірина Кириченко, юрист, патентний повірений України, – у сфері інтелектуальної власності.

Протягом минулого року адвокати юридичної фірми «Ілляшев та Партнери» супроводжували понад 500 судових процесів і представляли інтереси більш ніж 350 українських і зарубіжних компаній. ЮФ «Ілляшев та Партнери» входить до переліку юридичних фірм, рекомендованих провідними міжнародними рейтингами: Chambers Europe, IFLR 1000, PLC Which Lawyer?, Who’s Who Legal: CIS 2010.