Залишити заявку

Юристи юридичної фірми «Ілляшев та Партнери» рекомендовані Who’s Who Legal: CIS 2010

Дата новини: 18 січня 2010

За результатами незалежного дослідження міжнародного довідника Who’s Who Legal співробітники ЮФ «Ілляшев та Партнери» партнер Максим Копейчиков і юрист Денис Рабомізо, увійшли до переліку провідних юристів, рекомендованих для роботи в Україні у 2-ох областях практики.

Максим Копейчиков відзначений для роботи в Україні у сфері проектного фінансування, а Денис Рабомізо — у сфері морського права.

Як відзначив керуючий партнер ЮФ «Ілляшев та Партнери» Михайло Ілляшев: «Ми пишаємось, що наші колеги отримали високу оцінку їхньої практики від професійних аналітиків рейтингу Who’s Who Legal. Для нас визнання міжнародними експертами наших здобутків у професійній сфері є не тільки підтвердженням якості роботи, але й стимулом для подальшого професійного зростання та розвитку».

Довідка. Who’s Who Legal: CIS 2010 — перше видання, що представило якнайповніший огляд юридичного ринку країн СНД. Починаючи з 1996 року Who’s Who Legal визначає найвидатніших правників у різноманітних галузях права. Видання є взірцевим джерелом для компаній, що намагаються визначити репутацію правників, які рекомендуються іншими експертами.