Залишити заявку

Юридична фірма «Ілляшев та Партнери» рекомендована спеціалізованим юридичним довідником Chambers Europe 2010

Дата новини: 27 травня 2010

За результатами дослідження Chambers Europe 2010 «Ілляшев та Партнери» рекомендована як одна з найкращих юридичних фірм в Україні у сфері інтелектуальної власності та вирішенні спорів.

«Ця команда з питань інтелектуальної власності особливо відома своєю роботою у фармацевтичному секторі. Спираючись на сильні сторони фірми у вирішенні спорів, юристи супроводжують значну кількість патентних спорів, таких як нещодавнє представництво фармацевтичного гіганта «Eli Lilly». Також група консультує Асоціацію виробників інноваційних ліків «АПРАД» щодо правових питань та лобіювання».

Клієнти ЮФ «Ілляшев та Партнери» відзначають її за «цінні поради у складних справах, які базуються на великому досвіді у вирішенні спорів». Юристи фірми представляють інтереси клієнтів в українських судах, а також надають ґрунтовну арбітражну експертизу. «Вони відповідають міжнародним стандартам, які ми шукаємо», – констатує один з клієнтів.

Chambers Europe – спеціалізований юридичний довідник, який з 1999 року видається компанією Chambers & Partners. Видання проводить дослідження юридичної професії, відзначає провідних юристів та юридичні фірми, інтерв’юючи тисячі юристів та їхніх клієнтів. Запорукою репутації довідника є незалежність та об’єктивність досліджень. Довідник по Європі надає ґрунтовний аналіз юридичних ринків у 51 юрисдикції.