Залишити заявку

Володимир Захаров виступив з доповіддю на 2-й щорічній практичній конференції «Управління юридичними ризиками: Статус 2016»

Дата новини: 31 жовтня 2016

Володимир Захаров, керівник Московського офісу ЮФ «Ілляшев та Партнери», виступив з доповіддю на 2-й щорічній практичній конференції «Управління юридичними ризиками: Статус 2016», яка відбулася 27-28 жовтня в Москві.

У своїй доповіді Володимир Захаров розглянув питання, пов’язані з взаємодією внутрішньокорпоративних юридичних служб з зовнішніми консультантами, відзначив найчастіші помилки, яких припускаються компанії під час роботи з залученими юристами, а також дав ряд практичних порад щодо організації ефективного і взаємовигідного співробітництва.

Доповідачами заходу також виступили керівники юридичних підрозділів провідних російських і світових компаній, таких як: Сбербанк, Росатом, Газпромнафта, Русал, Мегафон, Coca-Cola, Dell, LG Electronics, CANON, BASF, L’Oreal, Mitsubishi Motors, Volvo та ін.

Про захід:

2-я щорічна практична конференція «Управління юридичними ризиками» − спеціалізований захід для in-house юристів і керівників юридичних департаментів великих російських і міжнародних компаній. Організатор Dialog Management.