Залишити заявку

Володимир Захаров став партнером юридичної фірми «Ілляшев та Партнери»

Дата новини: 26 березня 2019

Керівник Московського офісу юридичної фірми «Ілляшев та Партнери» Володимир Захаров приєднався до її партнерського складу.

Володимир очолює Московський офіс «Ілляшев та Партнери» з моменту його створення у 2015 році. Під його керівництвом офіс успішно розвивається, а низка практик фірми в Росії отримала визнання національних і міжнародних юридичних рейтингів.

«Ми слідом за клієнтами відзначаємо високий професіоналізм Володимира, його лідерські якості і знання російських правових реалій. Його приєднання до партнерського складу стало логічним відображенням стійкої динаміки зростання фірми на російському ринку», – заявив Михайло Ілляшев, керуючий партнер ЮФ «Ілляшев та Партнери».

«Я вдячний колегам за надану довіру. З моменту створення Московського офісу фірми ми свідомо поставили для себе високу планку, якій прагнемо неухильно відповідати. Як Партнер я продовжу роботу з розширення практик і зміцнення позицій фірми на російському юридичному ринку, пропонуючи нашим клієнтам винайдення нестандартних, комплексних рішень, що завжди було візитною карткою «Ілляшев та Партнери», – прокоментував своє призначення Володимир Захаров.

Володимир має більш ніж 20-річний досвід у сфері юриспруденції та управління, є фахівцем з комплаєнсу, реструктуризації та M&A, супроводу торгових і фінансових операцій за участю країн Європи, Азіатсько-Тихоокеанського регіону і США, представництва інтересів клієнтів у російських судах і органах влади.

До приходу в «Ілляшев та Партнери» Володимир протягом 10 років був головним юридичним радником по Східній Європі, членом Керуючого Комітету в AGC Glass Europe (японська транснаціональна група, світовий лідер з виробництва архітектурного і автомобільного скла), а до цього очолював юридичний відділ по Росії і СНД в BIC GROUP Russia (французька міжнародна компанія, світовий лідер з виробництва канцелярських товарів, одноразових запальничок і бритв).

В «Ілляшев та Партнери» Володимир Захаров керував низкою резонансних міжнародних і національних юридичних проектів, серед яких, зокрема, правовий супровід і повернення активів ВАТ «БТА Банк», одного з найбільших банків Казахстану, представництво інтересів ДП «Антонов» (провідний український розробник і виробник авіатехніки), російського дивізіону найбільшого виробника медичного обладнання та лікарських препаратів Johnson & Johnson, російського відділення продовольчого концерну-гіганта The Kraft Heinz Company та інших довірителів.

Володимир є випускником юридичного факультету Кемеровського державного університету, проходив стажування в х’юстонському офісі юридичної фірми Gardere Wynne Sewell & Riggs (США), а також навчався бізнес-адмініструванню в Vlerick Leuven Gent Management School (Бельгія) та IMD Management School (Швейцарія).