Залишити заявку

Вадим Кізленко виступив з доповіддю на III Форумі з реструктуризації та банкрутства

Дата новини: 19 квітня 2018

Вадим Кізленко, адвокат, арбітражний керуючий ЮФ «Ілляшев та Партнери», виступив з доповіддю на тему «Окремі випадки концентрації усіх спорів в рамках справи про банкрутство» на III Форумі з реструктуризації та банкрутства, який відбувся 18 квітня у м. Києві.

У своїй доповіді в рамках сесії «Супровід процедур банкрутства» Вадим проаналізував нову редакцію Господарського процесуального кодексу України, законодавчі колізії та практичні труднощі під час врегулювання спорів про банкрутство у судовому порядку в Україні.

Учасники форуму обговорили правові позиції судів щодо проведення аукціонів, проблемні питання банкрутства державних підприємств, практикоутворюючі позиції судів у справах про банкрутство, особливості визнання угод недійсними та спростування майнових дій боржників.

III Форум з реструктуризації та банкрутства був організований видавництвом «Юридична практика». Серед учасників – представники Міністерства юстиції України, комітетів Верховної Ради України, органів судової влади, члени українських та міжнародних бізнес-асоціацій, партнери провідних юридичних фірм, топ-менеджери та юрисконсульти підприємств.