Залишити заявку

ЮФ «Ілляшев та Партнери» – серед найкращих юридичних фірм України згідно з дослідженням “Ukrainian Law Firms 2015”

Дата новини: 18 червня 2015

ЮФ «Ілляшев та Партнери» підтвердила свою першість у судовій практиці і практиці банкрутства, а також увійшла до п’ятірки провідних юридичних фірм в галузі інфраструктури і транспорту за версією українського дослідження Ukrainian Law Firms 2015. A Handbook for Foreign Clients.

До списку рекомендованих юристів увійшли:

Судова практика

Репутація лідера ринку ЮФ «Ілляшев та Партнери» з діючими чотирма офісами в Україні дозволяє мати велику кількість судових справ у своєму провадженні. Значний список клієнтів фірми включає відомі міжнародні та національні компанії, що здійснюють свою діяльність у різних сферах. Фірма заробила гарну репутацію серед клієнтів і часто залучається для участі у вирішенні масштабних судових спорів в Україні. До останніх гучних справ Фірми відноситься представництво інтересів «БТА Банку» у ряді спорів на території Великобританії, України, Казахстану, Російської Федерації; представництво інтересів «Надра Банк» у кількох проектах з реструктуризації боргів, процедур банкрутства і примусового стягнення об’єктів заставного забезпечення. Судові юристи Фірми відрізняються високою ефективністю у вирішенні спорів з державними органами. Зокрема, Фірма представляла інтереси компанії «Київстар» в оскарженні постанови Національної комісії з питань регулювання зв’язку та інформатизації про порядок реалізації операторами послуги з перенесення номера.

У минулому році Фірма приймала участь у багатьох податкових судових спорах. Команда судових юристів брала участь у судових процесах на боці «ФСК «Море», Deutsche Bank, «БТА Банк», «АрселорМіттал Кривий Ріг», ДП «Антонов». За успішну реалізацію судової практики Фірми відповідають три партнера – Михайло Ілляшев, Роман Марченко і Максим Копейчиков.

Банкрутство та реструктуризація заборгованості

ЮФ «Ілляшев та Партнери» утримує лідируючі позиції на ринку юридичних послуг в сфері банкрутства, надаючи консультації з питань фінансової неспроможності та відновлення платоспроможності. Команда юристів Фірми представляла інтереси «Надра Банк» у кількох проектах з реструктуризації боргів, процедур банкрутства і примусового стягнення об’єктів заставного забезпечення на загальну суму більше 400 млн дол. США; представляла інтереси компанії ТОВ «Мега Сейф» у справі про банкрутство; супроводжувала процедуру банкрутства «Донбасаеро». Іншим значним проектом був супровід процедури банкрутства ПАТ «Сумихімпром» на суму понад 165 млн дол. США. Старший Партнер Фірми Роман Марченко – судовий юрист з величезним досвідом – очолює практику банкрутства та реструктуризації заборгованості. Він супроводжував велику кількість великих процедур банкрутства. Багатим досвідом в цій сфері також володіє Керуючий Партнер Фірми Михайло Ілляшев.