Залишити заявку

ЮФ «Ілляшев та Партнери» увійшла в десятку юридичних фірм України

Дата новини: 18 грудня 2013

ЮФ «Ілляшев та Партнери» визнана лідером ринку в судовій практиці та увійшла в десятку юридичних фірм 2013 року згідно з результатами дослідження «50 провідних юридичних фірм України».

Учасники дослідження ранжуються за певними критеріями, що дозволяють визначити їх реальні позиції на вітчизняному ринку юридичних послуг. Серед таких показників − розмір доходу фірми, кількість юристів, фінансова ефективність, репутація в професійній спільноті, угоди і судові справи, які супроводжувала фірма.

Важливою складовою дослідження «50 провідних юридичних фірм України» є визначення найбільших угод і судових арбітражних справ, супровід яких юридичні фірми здійснювали протягом досліджуваного періоду.

За результатами дослідження ЮФ «Ілляшев та Партнери»:

• Входить до п’ятірки провідних юридичних фірм України за показниками фінансової ефективності;
• Посідає друге місце в Україні за обсягом доходів;
• Займає провідні позиції в судовій практиці, а старший партнер Роман Марченко та керуючий партнер Михайло Ілляшев є рекомендованими юристами;
• Стала безперечним лідером за кількістю найбільших судових та арбітражних спорів;
• У сфері інтелектуальної власності відзначена робота юриста Ірини Кириченко.

Дослідження-рейтинг «50 провідних юридичних фірм України» − це спільний проект видавництв «Комерсант-Україна» та «Юридична практика». У підсумковій таблиці «50 провідних юридичних фірм України 2013 року» учасники розміщуються згідно з результатами оцінки доходів фірми, кількості юристів, фінансової ефективності, репутації в професійній спільноті, угод і судових справ, які супроводжувала фірма. Лідери в окремих галузевих практиках були визначені на основі даних дослідження Ukrainian Law Firms 2013. A Handbook for Foreign Clients, проведеного видавництвом «Юридична практика».