Залишити заявку

The Legal 500 – EMEA 2016 рекомендує ЮФ «Ілляшев та Партнери» як провідну юридичну фірму

Дата новини: 13 квітня 2016

За результатами незалежного дослідження The Legal 500 – EMEA 2016, юридична фірма «Ілляшев та Партнери» займає перші позиції в рейтингу як одна з найкращих юридичних фірм у сфері банківського, фінансового права та ринків капіталу, вирішення спорів, інтелектуальної власності, нерухомості та будівництва. Також фірма посіла друге місце в сферах корпоративного права, M&A, оподаткування, а також в галузі енергетики.

Top_tier_firmsБанківське, фінансове право і ринки капіталу – 1 позиція

Провідні юристи: Максим Копейчиков – Партнер

Команда юристів юридичної фірми «Ілляшев та Партнери», що працює під керівництвом Михайла Ілляшева, «надає висококласні послуги і докладає значних старань до того моменту, поки не буде досягнутий позитивний результат». Олег Трохимчук консультував Банк «Надра» щодо державного кредиту в сумі 165 млн дол. США. Роман Марченко «має стратегічний склад мислення» і «є блискучим юристом, повністю відданим своїй професії». Максим Копейчиков володіє «глибокими знаннями в сфері комерційних відносин».

Вирішення спорів – 1 позиція

Провідні юристи: Михайло Ілляшев – Керуючий партнер і Роман Марченко – Старший партнер

Юридична фірма «Ілляшев та Партнери» «чудово виконує свою роботу і має відмінну репутацію». Михайло Ілляшев є прекрасним стратегом і «має енциклопедичні знаннями в області своєї спеціалізації». Роман Марченко, «який володіє якостями талановитого бізнесмена», представляв казахстанський БТА Банк у спорі на суму 400 млн дол. США.