Залишити заявку

The Legal 500 – EMEA 2012 рекомендує «Ілляшев та Партнери» як провідну юридичну фірму

Дата новини: 4 квітня 2012

За результатами незалежного дослідження міжнародного довідника The Legal 500 – EMEA 2012 юридична фірма «Ілляшев та Партнери» займає найвищі позиції в рейтингу як одна з найкращих юридичних фірм в Україні у сфері вирішення спорів та інтелектуальної власності. Фірма nакож рекомендована в сфері банківського і фінансового права, нерухомості і будівництва, оподаткування і корпоративного права.

«Ілляшев та Партнери» «чудово виконує роботу та орієнтована на результат». Фірма надавала консультації оператору мобільної мережі Київстар GSM у спорі про тарифи на послуги зв’язку. Eli Lilly, ProCredit Bank і Нафтогаз України також є клієнтами фірми. Михайло Ілляшев має «проникливий розум і глибокі знання», а Роман Марченко, який «має швидку реакцію, є ефективним і діловим», «справляє враження як управлінець».

«Ілляшев та Партнери» є «однією з кращих фірм у сфері фармацевтики і медико-біологічних наук» і «має швидку реакцію, демонструє діловий підхід і досвід під час роботи з іноземними клієнтами». Серед клієнтів Eli Lilly і німецька компанія Woerwag Pharma. Ірина Кириченко – патентний повірений фірми».

Legal 500 містить найбільш повний перелік і опис юридичних фірм, що діють у більш ніж 100 країнах світу.