Залишити заявку

ЮФ «Ілляшев та Партнери» визнана кращою в двох номінаціях «Юридичної премії 2014 року»

Дата новини: 26 травня 2014

ЮФ «Ілляшев та Партнери» визнана кращою в номінації «Юридична фірма року в сфері корпоративного права», а старший партнер Роман Марченко є «Кращим судовим юристом». Крім того, ЮФ «Ілляшев та Партнери» − одна з п’яти фіналістів на премію «Юридична фірма року по роботі з проблемними активами» та увійшла до трійки лідерів у категорії «Юридична фірма року».

Докладніше: 23 травня ц.р. в київському готелі «Premier Palace» відбулася восьма щорічна церемонія вручення «Юридичної премії року». Захід, що без перебільшення став знаковим для українського ринку юридичних послуг, зібрав рекордну кількість учасників – не лише номінантів, а й колег по юридичному цеху, які прийшли їх підтримати і провести вечір в приємній атмосфері.

«Юридична премія 2014 року» була вручена в 29 номінаціях. Вперше були відзначені кращі юрфірми, що практикують у сферах енергетики, медіа та телекомунікацій, а також в агросфері. Надалі перелік «індустріальних» нагород буде розширюватися. Разом з тим, починаючи з цього року були виключені номінації «кращі юрвідділи», оскільки штатних юристів компаній «Юридична практика» нагороджує в рамках дослідження «50 провідних юридичних департаментів України». Цього року нагорода Best Legal Departments буде вручена і в «персональних» номінаціях.
Start-upом року визнано антимонопольний бутік Droit, а фірмою, що найбільш динамічно розвивається, − AVER LEX. У номінації «Іноземна юридична фірма року» перемогла DLA Piper Ukraine. Лідером за кількістю виграних номінацій стала ЮФ «Астерс», підкріпивши звання «Юридичної фірми року» перемогами в номінаціях «Кращий юрист у сфері конкурентного права» та «Юрфірма року в сфері енергетики».

По дві «Юрпремії» в активі фірм Sayenko Kharenko, AstapovLawyers, «Ілляшев та Партнери», Arzinger.