Залишити заявку

Роман Марченко виступив модератором VII Міжнародного судово-правового форуму

Дата новини: 12 червня 2019

Роман Марченко, старший партнер, адвокат юридичної фірми «Ілляшев та Партнери», виступив модератором сесії «Сучасні виклики для органів суддівського управління» на VII Міжнародному судово-правовому форумі, який відбувся 12 червня 2019 року в Києві.

Роман Марченко зазначив, що питання суддівського управління лише на перший погляд стосуються лише суддів: кінцевими бенефіціарами суддівського управління є адвокати, а, потім, і суспільство.

В ході дискусії обговорювалися нові пріоритети підготовки кадрів для сфери правосуддя, тема доступу до суддівської професії, останні тенденції в практиці Вищої ради правосуддя, сучасний стан забезпечення гарантій незалежності суддів, питання забезпечення невідворотності покарання за злочини проти правосуддя, роль судової комунікації у відновленні довіри до судової влади і зміцненні авторитету правосуддя.

VII Міжнародний судово-правової форум – традиційний науково-практичний захід, який газета «Юридична практика» проводить спільно з органами суддівського управління, Вищою радою правосуддя і Вищою кваліфікаційною комісією суддів України, а також Координатором проектів ОБСЄ в Україні.