Залишити заявку

Юридичний довідник PLC Which Lawyer 2012 рекомендує юридичну фірму «Ілляшев та Партнери» у сфері інтелектуальної власності

Дата новини: 10 травня 2012

Юридичний довідник PLC Which Lawyer 2012 протягом кількох років рекомендує юридичну фірму «Ілляшев та Партнери» у сфері інтелектуальної власності. Ірина Кириченко, патентний повірений України, юрист, окремо відзначена як один з кращих юристів у цій галузі для роботи в Україні.

Захист такого цінного ресурсу, як інтелектуальна власність, – особливий вид діяльності «Ілляшев та Партнери». Ми надаємо повний спектр послуг в галузі інтелектуальної власності, зокрема захист прав інтелектуальної власності в судах, реєстрація прав на торгові марки, винаходи, корисні моделі, промислові зразки, боротьба з підробками та порушеннями прав інтелектуальної власності, супроводження операцій з передачі технологій, ліцензування і франчайзингу та ін.

PLC Which Lawyer? – один з найавторитетніших оглядів ринку юридичних послуг, який надає незалежну оцінку провідних юридичних фірм більш ніж у 100 юрисдикціях по всьому світу.