Залишити заявку

Олена Омельченко взяла участь у слуханнях парламентського Комітету з питань податкової та митної політики

Дата новини: 3 липня 2015

Олена Омельченко, юрист з міжнародної торгівлі ЮФ «Ілляшев та Партнери», взяла участь у слуханнях Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики на тему: «Ефективність впровадження додаткового імпортного збору. Проміжні результати та загальний вплив на економіку». Слухання відбулись у Києві 2 липня.

Метою проведення комітетських слухань було ознайомлення з проміжними економічними результатами внаслідок впровадження додаткового імпортного збору, здійснення оцінки ефективності дії цього збору, а також визначення та обґрунтування критеріїв, які можуть стати аргументами для його дострокового припинення.

Олена Омельченко взяла участь в обговоренні питання ефективності додаткового імпортного збору і розповіла про проблеми, які виникли внаслідок його впровадження.

Учасниками слухань були народні депутати України, представники центральних органів виконавчої влади, представництва МВФ в Україні, громадських об’єднань, бізнес-асоціацій, суб’єктів господарювання, науковці та фахівці.