Залишити заявку

Олена Омельченко та Олексій Горбатюк провели семінар для експортерів Харкова

Дата новини: 14 вересня 2018

Керівник практики міжнародної торгівлі ЮФ «Ілляшев та Партнери» Олена Омельченко та юрист практики міжнародної торгівлі Олексій Горбатюк провели 13 вересня 2018 р. для експортерів м. Харків семінар «Конвенція Пан-Євро-Мед: практика застосування переваг принципу діагональної кумуляції за Конвенцію. Зміни в процедурі експорту товарів». Семінар відбувся в рамках реалізації проекту «Абетка експортера – 2018» Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону Харківської обласної державної адміністрації та Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця.

У своїх доповідях Олена Омельченко та Олексій Горбатюк висвітлили переваги для українських підприємств-експортерів після приєднання з 1 лютого 2018 р. України до Регіональної конвенції про Пан-Євро-Середземноморські преференційні правила походження.

У семінарі взяли участь успішні експортери Харківщини, керівники підрозділів управління аудиту ГУ ДФС у Харківській області, управління адміністрування митних платежів та митно-тарифного регулювання Харківської митниці ДФС, Харківського управління Офісу великих платників податків ДФС.