Залишити заявку

Ніна Бец провела вебінар «Чого очікувати підприємцям від податкового законодавства в 2021 році?»

Дата новини: 4 лютого 2021

Ніна Бец, юрист практики оподаткування юридичної фірми «Ілляшев та Партнери», провела 2 лютого 2021 року вебінар на тему «Чого очікувати підприємцям від податкового законодавства в 2021 році?». Організатор заходу – освітня платформа для підприємців SME ONLINE Hub, створена проєктом Unlimit Ukraine Європейської Бізнес Асоціації (EBA) і Райффайзен Банку Аваль.

Метою заходу було допомогти представникам малого та середнього бізнесу розібратися у податкових змінах, які набувають чинності в 2021 році, в податкових розрахунках для різних груп оподаткування, а також підготуватися до скасування мораторію на проведення податкових перевірок.

Нагадаємо, що в кінці 2020 року була ухвалена низка змін до Податкового кодексу України, які стосуються безпосередньо прав і зобов’язань платників єдиного податку. Зокрема, з 2021 року збільшено граничний обсяг доходу фізичних осіб-підприємців, збільшені ліміти здачі власної нерухомості в оренду, об’єднані звітності з єдиного податку та ЄСВ.

Участь у вебінарі взяли понад 1000 підприємців – учасників проєкту SME ONLINE Hub.

SME Hub — інтенсивна освітня програма, яка дозволяє власникам малого і середнього бізнесу отримати необхідні знання та практичні навички для успішного ведення свого бізнесу в Україні та за кордоном від професійних бізнес-практиків з великих корпорацій.