Залишити заявку

Михайло Ілляшев виступив модератором сесії на IV Щорічному форумі юрисконсультів

Дата новини: 13 жовтня 2016

Михайло Ілляшев, керуючий партнер ЮФ «Ілляшев та Партнери», виступив модератором сесії «Корпоративні відносини» на IV Щорічному форумі юрисконсультів, що відбувся в Києві 12 жовтня.

Під час сесії учасники обговорили останні тенденції корпоративних відносин, заходи, які вживаються державою для боротьби з рейдерством, а також способи протидії рейдерським захопленням. Експерти також проаналізували переваги і недоліки адміністративного і судового порядків оскарження і дали ряд практичних рекомендацій з вирішення корпоративних конфліктів.

Спікерами сесії виступили представники Міністерства юстиції України, керівники юридичних департаментів провідних українських компаній, зовнішні юридичні радники – партнери юридичних фірм.

Резюмуючи підсумки сесії, Михайло Ілляшев зазначив, що питання рейдерства сьогодні є основним викликом для бізнесу. Причому рейдерство «по-українськи» має свою специфіку, яка відрізняє Україну від інших держав.

Форум завершився урочистою церемонією нагородження переможців рейтингу «50 провідних юридичних департаментів України», де були названі кращі юридичні служби в 12-ти галузях економіки України та провідні юрисконсульти і керівники юридичних служб.

Про захід

IV Щорічний форум юрисконсультів – спеціалізований захід для in-house юристів, зовнішніх юридичних радників, суддів, представників Міністерства юстиції України, топ-менеджерів компаній. Організатор – видавництво «Юридична практика».