Залишити заявку

Михайло Ілляшев виступив з доповіддю на форумі «Розвиток ринку юридичних послуг в Україні – 2017»

Дата новини: 31 березня 2017

Михайло Ілляшев, керуючий партнер ЮФ «Ілляшев та Партнери», виступив з ключовою доповіддю на ХІІІ Щорічному юридичному форумі «Розвиток ринку юридичних послуг в Україні – 2017» Асоціації правників України, що відбувся 31 березня 2017 року в Києві.

Доповідь Михайла Ілляшева на тему «КонтрРеволюція: до чого призведе «дика» конкуренція на ринку юридичних послуг» пролунала в рамках відкриття форуму.

Михайло Ілляшев висвітлив основні проблеми в розвитку ринку юридичних послуг в Україні в минулому році. За його словами, основними економічними факторами зниження попиту на юридичні послуги стали: вихід компаній і виведення 21 банку з ринку, бізнес-еміграція і скорочення чисельності населення, загальне скорочення справ, що розглядаються судами України.

Михайло Ілляшев підкреслив важливість корпоративної солідарності і підвищення престижу юридичної професії в поточній економічній ситуації.

«Український Юридичний бізнес став одним з найбільш високорозвинених в Східній Європі, – заявив Михайло Ілляшев. – Українські юридичні фірми успішно конкурують з міжнародними юридичними фірмами в Україні».